BALEN – Manthous

Oleh : Manthous

Jan jane dik aku wis rindu
Wis rong tahun lawase ora ketemu
Eling eling dik jamane semono
Runtang runtung anane ra ono liyo..

Jan jane mas.. aku wis lali..
Gelang alit bebasan kang mungguh ing driji..
Nora gampang nambani cuwaning ati
Ra semoyo mas aku ra janji..

Horotoyoh.. nganggo teklek kecemplung kalen
Timbang golek dik sing apik luwung balen..
Sabar mas.. mbok sabar ora kesusu..
Yen kesusu tundone wis mesti kleru..

Estu dik wis dadi antebing kalbu..
Tak belani jiwa raga tulusing ati
Sabar bola bal iwis tak aturi
Yen kuciwa njur getun tibane mburi..

3 Komentar

  1. dykapede said,

    Februari 4, 2010 pada 1:49 pm

    wah…ko ga gerak gambarnya ?

  2. antok said,

    Februari 7, 2010 pada 4:05 pm

    siiip


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: