Nelongso

NALONGSO
Cip : Ki Narto Sabdo

Banget ora ngira nalangsa atiku
Sarawunge kang adoh papane..
Pancen di pisahke
Dening panggawene..
Kang tansah sarju
Mungtansah adu adu..

Memanismu..
Kang nyata dadi atiku..
Jo kuwatir nora kendat
Nggonku tansah mikir…

Aja hanalongso
Uriping manungso…
Pasrah pasti
Mring kersaning Ywang Widhi….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: