SEGO KUCING ~ Versi KOPLO

Mas Parano sayang,
Saiki aku wis puenak tenan
sandang pangan ra kekurangan
mergo saiki wis dadi biduan

Mas Parano sayang,
Saya wis koyo wong gedongan
mulo saiki ra kelingan
karo koe sing ndadike biduan

Aku eling…
yen pancen dodol sêgo kêré
bareng saiki jenengku kondang
aku ‘njur lali karo kahanan

Aku eling…
yen pancen dodol sêgo kucing
aku saiki dadi wong gede
mergo koyo kere mbulah bale

Mas Parano sayang,
Sanajan aku wis hora kelingan
tulung aku didongaake
moga-moga ra bakal dadi kere

(Yoh wis, tak dongake sliramu ra bakal dadi kere, tetep neng nduwur terus. Sukses…
Amin)

Mas Parano sayang,
mBiyen omahku jan elek tenan
sajan ra biso nggo mbakar menyan
lha ning saiki dadi omah gedongan

Mas Parano sayang,
aku wis citro karo sampeyan
mulo saiki wis ra kelingan
karo kowe sing ndadike biduan

Aku eling…
yen pancen dodol sego tempe
bareng saiki jenengku kondang
aku ‘njur lali karo kahanan

Aku eling…
yen pancen dodol sego kucing
aku saiki dadi wong gede
mergo koyo kere mbulah bale

Mas Parano sayang,
Sanajan aku wis ora kelingan
tulung aku didongaake
moga-moga ra bakal dadi kere

(Liric Sources :http://jiwamusik.wordpress.com)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: