Nelongso

NALONGSO
Cip : Ki Narto Sabdo

Banget ora ngira nalangsa atiku
Sarawunge kang adoh papane..
Pancen di pisahke
Dening panggawene..
Kang tansah sarju
Mungtansah adu adu..

Memanismu..
Kang nyata dadi atiku..
Jo kuwatir nora kendat
Nggonku tansah mikir…

Aja hanalongso
Uriping manungso…
Pasrah pasti
Mring kersaning Ywang Widhi….

Rondho Kampung – Sangga Buana

Rondho Kampung
Cipt : Ki Narto Sabdo

Nglaras Mat Matan Ayun Ayun Tanjung Gunung – Mijil Kethoprakan

NGUJIWAT ~ Sangga Buana

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.